Нашият сайт ползва бисквитки! Молим ви да се запознаете с нашата Политиката за личните данни
Общи условия на сайта | Поверителност на личните данни | Бисквитки в сайта

We give the used machines a new life!

Процесът на рециклиране е от особена важност за нас!

Ние вярваме, че ако една машина е рециклирана добре и обслужвана добре, то тя може да работи без проблем още дълги години.

Проверка

Нашите техници са разделени на екипи, специализирани да ремонтират основно различните видове машини. Всяка машина се разглобява и проверява внимателно, за да се определи какво точно трябва да бъде ремонтирано или заменено и да се поръчат оригиналните резервни части.

Ремонт

След пълно разглобяване всяка машина се почиства внимателно, полира, всички износени части се сменят с поръчаните нови части.

Сглобяване и пробно пускане

Техниците ни отделят най-голямо внимание при сглобяването и тестовото пускане на машината (по възможност с продукт). Предоставяме снимки и видео по време на процеса на ремонт и тестване на машината.

Опаковане и изпращане

NESTO гарантира, че всяка машина ще бъде безопасно опакована и ще стигне до местоназначението си при договорените срокове за доставка.

Обслужване след продажба

Техниците ни са винаги на разположение, за незабавна намеса, ако възникне спешна ситуация. Разполагаме   с богата гама от резервни части на склад, нови и употребявани, готови да бъдат изпратени до клиента за решаване на всеки проблем.

НАМЕРЕТЕ НИ В YouTube
nesto bulgaria Абониране
Изкупуваме Употребявани Машини
Изкупуваме употребявани машини за месопреработка, млекопреработка, сладкарство и опаковъчни машини
ПРЕДЛОЖИ МАШИНА